У Таїланді знайшли тіло українки
Україна

У Таїланді знайшли тіло українки

9 червня 2020, 10:49
0
0
Сподобалось?
0

У Таїланді знайшли мертвою українську журналістку Ольгу Фролову. Останні шість роки вона там мешкала  разом із чоловіком та сином. 

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку її чоловік Дмитро Фролов, який повідомив про зникнення жінки майже два тижні тому.

"Я до останнього в своїх пошуках не хотів розглядати такий варіант. Хоча було багато передумов цього. Мені дуже хотілося, щоб я помилявся. Але коли дістали її сумку і речі, сумнівів практично не залишилося. На тілі вже не помітні були татуювання і обличчя невпізнаване. Вона пролежала там довго. Але речі, одяг та інше деталі свідчили, що це Оля", - написав він. 

Чоловіка каже, що відколи подавав заяву про зникнення людини, поліцейські лише перевірили її ім'я у базах, натомість тепер, коли виявили тіло, він "нарешті побачив їхню зацікавленість в тому, щоб розібратися, що сталося".

"Розслідування про причини смерті тільки почалося, але, знаючи її поведінку останні кілька років, медичний діагноз і знаки, які вона подала, коли йшла... Вона зібралася. Попрощалася. І пішла. Про причини я буду думати все своє життя. Вона закінчила свою книжку. Назвала її "Уроборос". Книжка українською. Написана від першої особи. Але це художня книжка. Хоча думки явно Олі. Думаю, вона хотіла, щоб книжку прочитало якомога більше людей", - додав він.

Окремо Дмитро Фролов розповів, яке Ольга залишила прощальне послання.

"24 травня 2020 її останнє повідомлення: "Я все-таки це нашкрябала (книжку), аж не віриться. Дякую, що терпіли мене", - процитував він.

Тіло Ольги знайшли 7 червня. Ідентифікувати особу вдалося за особистими речами померлої, так як труп був практично невпізнаваним.

На даний момент проходить розслідування всіх обставин смерті молодої журналістки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися