На Луганщині ексміліціонер шпигував для російських спецслужб
Україна

На Луганщині ексміліціонер шпигував для російських спецслужб

12 червня 2020, 16:12
0
0
Сподобалось?
0

У Світлодарську Луганської області контррозвідка затримала ексспівробітника міліції, який працював на ворожі спецслужби. 

Про це повідомляє пресслужба Служби безпеки України.

"У районі проведення операції Об'єднаних сил контррозвідка спільно зі слідчими Служби безпеки України викрили агента терористичної організації "ЛНР", колишнього співробітника міліції", - йдеться в повідомленні.

За даними СБУ, ексспівробітник Дебальцівського міськвідділу міліції був завербований представником так званої розвідки "народної міліції ЛНР", підконтрольної спецслужбам РФ.

За завданням кураторів екссиловик збирав інформацію про сили та засоби українських військових формувань із району ООС, а також чисельність, особовий склад та маршрути пересування цих підрозділів. Для цього він налагоджував знайомства з військовими та вивчав їх з метою вербування. Звіти зловмисник мав надсилати кураторам електронними каналами зв’язку.

Правоохоронці відкрили кримінал за статтею створення терористичної групи чи терористичної організації. Зловмисник перебуває під вартою. Триває слідство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися