У Києві чоловік змушував підлітків до проституції і зйомок у порно
Україна

У Києві чоловік змушував підлітків до проституції і зйомок у порно

12 червня 2020, 17:25
0
0
Сподобалось?
0

В Києві викрили 50-річного чоловіка, який займався сутенерством та розбещенням неповнолітніх. 

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Поліцейські викрили правопорушника, коли шукали неповнолітню. Дівчинка пішла з дому й не повернулась, тоді її мати із відповідною заявою звернулась до поліції. 

«Дівчина зізналась нам, що увесь час перебувала в гостях у чоловіка, з яким разом із подругою познайомилась півроку тому та отримувала від нього гроші. З її слів, під час зустрічей знайомий схиляв їх до спільного вживання спиртних напоїв, після чого вів відверті розмови на сексуальні теми, показував їм фото та відео порнографічного змісту, а також підбурював їх до створення власних зображень та порновідео», – повідомили в поліції. 

Поліцейські одразу вирушили на адресу, на яку вказала неповнолітня, де провели невідкладний обшук. У результаті правоохоронці виявили та вилучили речові докази вчинення злочину, а саме ноутбук, мобільний телефон та речі однієї з неповнолітніх. 

«Окрім цього, правопорушник вмовив одну із дівчат надавати сексуальні послуги, створивши для цього анкету на відповідному веб-сайті. Підозрюваний спілкувався із потенційними клієнтами від імені дівчини, домовлявся щодо виду, дати, часу та місця надання таких послуг, а також розміру грошової винагороди. Після цього, неповнолітня здійснювала виїзд за вказаною адресою та надавала відповідну послугу», - додали в поліції. 

Правоохоронці відкрили кримінал за статтями розбещення неповнолітніх, виготовлення і розповсюдження порнографії, сутенерство. Затриманому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися