На Укрзалізниці – обшуки
Україна

На Укрзалізниці – обшуки

17 червня 2020, 18:29
0
0
Сподобалось?
0

У структурних підрозділах «Укрзалізниці» проводять санкціоновані обшуки.

Правоохоронці проводять обшуки у структурних підрозділах АТ «Укрзалізниця» у п’яти регіонах України. Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

«Прокурорами Офісу генерального прокурора спільно з працівниками Служби безпеки України та слідчими Національної поліції в рамках розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати майна АТ «Укрзалізниця» (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України) проводяться санкціоновані судом обшуки в структурних підрозділах акціонерного товариства та в комерційних структурах, виробничих і офісних приміщеннях, а також за місцем проживання фігурантів провадження у п’яти регіонах України», – йдеться у повідомленні.

У ході слідства встановлено, що упродовж 2017-2019 років, службовими особами регіональних філій АТ «Укрзалізниця» – «Південна залізниця» та «Південно-Західна залізниця», перераховано 70 млн грн на рахунки підконтрольних підприємств за постачання чавунних гальмівних колодок, які не відповідають технічним умовам та виробляються із інших сплавів металів, що призводить до збільшення витрат АТ «Укрзалізниця» на придбання комплектуючих.

«У результаті використання неякісної продукції створюються передумови до виникнення надзвичайних подій на залізниці під час здійснення пасажирських та вантажних перевезень», – йдеться у повідомленні. Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися