На трасі Ковель-Ягодин зшивають міст
Україна

На трасі Ковель-Ягодин зшивають міст

17 червня 2020, 20:54
0
0
Сподобалось?
0

У Волинській області активно ремонтують деформаційні шви автошляхів.

У рамках поточного дрібного ремонту волинські дорожники працюють над відновленням деформаційних швів на шляхопроводах, розташованих на автомобільній дорозі міжнародного значення М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) поблизу села Люблинець Ковельського району. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг області.

Деформаційні шви є найбільш динамічно навантаженими елементами штучних споруд. Існуючі шви закритого типу, що вже відслужили понад десяток років і відпрацювали свій ресурс, замінюють на відкриті шви типу «MAURER», які будуть надалі забезпечувати міцність і довговічність цих дорожніх об’єктів.

Підрядником є ТзОВ «РБП ТРАНС-МОСТ».

Наразі ремонтні роботи здійснюють на шляхопроводі правого проїзду. Рух транспорту організовано лівим проїздом у двох напрямках.

Окрім того, ремонтні роботи тривають ще на правому проїзді двох ділянок автошляху М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін). Зокрема, реконструкцію проводимо між населеними пунктами Люблинець і Довгоноси (км 447+638 – км 451+000), а поблизу с.Машів на відрізку км 482 – км 485 у рамках поточного дрібного ремонту влаштовується шар зносу дорожнього покриття типу Сларі-Сіл.

Водіїв закликають бути максимально уважними і обережними за кермом, дотримуватись правил дорожнього руху та тимчасових схем організації дорожнього руху в місцях проведення ремонтних робіт на автошляхах.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися