38-річна киянка померла після пластичної операції
Україна

38-річна киянка померла після пластичної операції

24 червня 2020, 13:43
0
0
Сподобалось?
0

У Кременчуці на Полтавщині у приватній клініці пластичної хірургії в місті після пластичної операції померла 38-річна киянка.

22 червня в приватному центрі пластичної хірургії 38-річній мешканці Києва провели операцію по виправленню носа – ринопластику, повідомляють fakty.ua.

Наступного дня пацієнтка померла. Видання припускає, що саме цю клініку киянка могла обрати, керуючись нижчою ціною на послуги пластичної хірургії. Така операція в Кременчуці коштує 30 тис. грн, що вполовину менше, ніж у столиці.

Офіційну причину смерті не називають, чекають на висновки судмедекспертів. За даними з неофіційних джерел, у прооперованої могла розвинутися тромбоемболія - тромб, що відірвався, потрапив до циркулюючої крові та закупорив кровоносну судину. Це одне з ускладнень, зустрічається після хірургічних втручань.

За фактом смерті пацієнтки в стаціонарі в поліції відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичними працівниками.

Санкція статті передбачає позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п'яти років, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися