У Зеленського завершується самоізоляція
Україна

У Зеленського завершується самоізоляція

24 червня 2020, 15:20
0
0
Сподобалось?
0

У Президента України у п’ятницю, 26 червня, спливає термін «особливого режиму роботи».

Таку інформацію повідомляють у пресслужбі Офісу Президента.

«Цієї п’ятниці завершується двотижневий термін особливого режиму роботи Президента, пов’язаний із тим, що у пані Олени Зеленської було підтверджено COVID-19», – зазначили в ОП.

Зазначимо, що 12 червня Володимир Зеленський перейшов на особливий режим роботи у зв’язку з виявленням COVID-19 у його дружини Олени. Варто зауважити, що 26 червня спливає 14-й день самоізоляції.

За даними Офісу Президента, згідно з Конституцією, Глава держави не може нікому делегувати свої повноваження. Стан здоров'я Володимира Зеленського дозволяє йому виконувати службові обов’язки. Главі держави зробили тест на коронавірус. Він дав негативний результат.

Президент України щодня проходив тестування методами ІФА та ПЛР, а також медогляди. Він обмежив коло фізичного спілкування, перевів наради в онлайн-режим.

Очні зустрічі, що передбачали особисте спілкування з Главою держави, на найближчі дні було виключено. Так само виключено участь у масових заходах, скасовано робочі поїздки за межі столиці України. Коло осіб, з якими Президент спілкувався особисто, звужено до охорони та найближчих помічників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися