На Миколаївщині матір підозрюють у звірському побитті 1-річної дитини
Україна

На Миколаївщині матір підозрюють у звірському побитті 1-річної дитини

25 червня 2020, 10:17
0
0
Сподобалось?
0

У Миколаївській області матір підозрюють у побитті доньки, 12-місячної Анастасії.

На момент інциденту жінка нібито була п'яною, пише Gazeta.ua.

Дитину одразу забрали до лікарні. Дівчинка перестала плакати лише на руках медсестри. Стан у Анастасії середньої важкості. У неї, кажуть лікарі, закрита черепно-мозкова травма з множинними гематомами обличчя, тіла, голови.

«Гематоми були на губах, кров була засохла. На шиї були маленькі такі синячки, наче як хватали за шию», – розповідає Юлія Бондар, медсестра швидкої допомоги Казанківської лікарні.

На ранок мати приїхала до лікарні, де переконувала, що тієї ночі не вживала алкоголь і була твереза, а травми донька отримала через нещасний випадок.

«Не била я її. Впала вона з візочка. На шиї – поліцейський забирав, насильно з рук видирав, травмував. Я її пальцем не била. З візочка впала, не додивилась», – каже матір дівчинки Юлія.

Але у лікарні словам матері не вірять. Медики запевняють, що від падіння на землю були б садна. Сусіди кажуть, що жінка з дитиною переїхала недавно. Вона не працює і живе з дівчинкою на дитячі кошти.

У соцслужбі, своєю чергою, розповідають, що матір має ще чотирьох старших дітей, на яких позбавлена батьківських прав. Вони живуть у дитячому будинку сімейного типу. Коли народилася Настя, запевняють, що постійно інспектували жінку. За їхніми словами, жодних інцидентів до цього не було. Нині її знову планують позбавити батьківських прав.

Соцслужба вже направила листа до лікарні, аби ізолювати матір від дитини. Поліція чекає результатів експертизи, щоб жінка понесла ще й кримінальну відповідальність за побиття.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися