МОЗ планує посилити карантин ще у 13 областях
Україна

МОЗ планує посилити карантин ще у 13 областях

27 червня 2020, 12:45
0
0
Сподобалось?
0

Головні санітарні лікарі 13 областей України будуть звертатися в комісії ТЕБ та НС із питанням посилення карантинних заходів на цих територіях.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу 27 червня, інформує Кореспондент.

«В умовах адаптивного карантину ми побачили різке зростання в деяких областях – збільшення кількості нових випадків, погіршення динаміки, різке заповнення ліжок у лікарнях, виділених під COVID-19. Тобто ті критерії, які у нас визначені в постанові, перебільшені у 13 областях нашої країни – це і західні області, і місто Київ», – сказав він.

Степанов зазначив, що посилення карантинних заходів може стосуватися роботи міського транспорту, спортивних установ, а також дошкільних та «інших закладів, які є в країні».

Раніше прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в деяких областях України можлива повторна зупинка громадського транспорту через зростання числа заражених коронавірусною інфекцією. Усе залежатиме від завантаженості ліжкомісць у лікарнях, темпів приросту хворих в областях і низки інших показників. Зі слів Шмигаля, рішення про зупинку громадського транспорту прийматиме влада на місцях.

Як повідомлялося, станом на ранок 27 червня кількість інфікованих новим коронавірусом COVID-19 зросла на 948 випадків. На Волині за добу виявили 65 нових хворих на коронавірус.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися