На Волині провели обшуки у помешканні продавця наркотиків
Україна

На Волині провели обшуки у помешканні продавця наркотиків

1 липня 2020, 19:11
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 1 липня, правоохоронці провели санкціоновані обшуки у наркозбувача, 31-річного жителя Турійського району Волинської області.

За місцем проживання громадянина правоохоронці виявили запаси речовин, ззовні схожих на наркотичні (канабіс, PVP «Альфа»), засоби для вживання наркотиків, а також арбалет, кістень, десятки кущів конопель тощо, повідомляють у волинській поліції.

Упродовж травня-червня 2020 року правоохоронці зафіксували кілька фактів збуту ним наркотичних речовин.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про оголошення підозри за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Під час оперативно-розшукових заходів оперативники викрили й постачальників наркозбувача. Ними виявилися 29-річний ковельчанин та 40-річний житель Турійського району. У чоловіків під час санкціонованих обшуків  виявили та вилучили значну кількість білої порошкоподібної речовини та речовини PVP «Альфа» та декілька пристроїв для куріння наркотичних речовин, а також 13 боєприпасів.

Все вилучене правоохоронці направили на експертизу. Триває слідство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися