У Києві вилучили фальсифіковані ліки на 150 тисяч доларів
Україна

У Києві вилучили фальсифіковані ліки на 150 тисяч доларів

2 липня 2020, 15:12
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці вилучили значну кількість незареєстрованих на території України лікарських засобів вартістю близько $150 тисяч.

Столичні правоохоронцями припинено діяльність групи осіб, які займалися незаконним виробництвом та збутом сильнодіючих лікарських засобів на території України в особливо великих розмірах. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

За результатами проведення більше десяти санкціонованих обшуків в автомобілях, складських приміщеннях та за місцем проживання причетних осіб на території міста Києва, Київської та Донецької областей правоохоронці вилучили значну кількість незареєстрованих на території України лікарських засобів вартістю близько $150 тисяч, комп’ютерну техніку, поштові накладні, засоби зв’язку, а також грошові кошти, ймовірно здобуті злочинним шляхом, у сумі близько $100 тис.

Крім того, виявлено значну кількість лікарських засобів з ознаками підробки, марковані під відомих вітчизняних виробників ліків, у зв’язку з чим вирішується питання про внесення відповідних відомостей до ЄРДР за ст. 321-1 КК України.

Також встановлено місце фасування та зберігання заборонених та фальсифікованих лікарських засобів.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися