МОЗ готує лікарні другої й третьої хвилі у трьох західних областях
Україна

МОЗ готує лікарні другої й третьої хвилі у трьох західних областях

4 липня 2020, 16:09
0
0
Сподобалось?
0

У зв'язку зі зростанням захворюваності на COVID-19 Міністерство охорони здоров'я почало підготовку до розгортання лікарень другої та третьої хвилі у Закарпатській, Волинській та Рівненській областях.

Як повідомив на брифінгу 4 липня очільник МОЗ Максим Степанов, це роблять у зв'язку з суттєвим зростанням кількості хворих на коронавірусну хворобу та кількості шпиталізованих.

"У тих регіонах, де більша заповненість (ліжок - ред.) - це Закарпатська, Волинська і Рівненська області, ми вже по чали підготовку до розгортання лікарень другої та третьої хвилі у зв'язку із суттєвим зростанням кількості хворих на коронавірусну хворобу і зростанням кількості госпіталізацій, яку ми бачимо кожного дня", - сказав він.

За словами Степанова, заповненість ліжок у Волинській і Львівській областях, а також у місті Києві, які станом на 4 липня лідирують за кількістю хворих на COVID-19, знаходиться на позначці 41-44%.

Як повідомлялося, за минулу добу захворіли 914 осіб, з них 74 дитини та 63 медпрацівники. Госпіталізовали 196 осіб.

Найбільша кількість зареєстрованих випадків захворювання на COVID-19 була зареєстрована у Львівській області - 176, місті Києві - 118 та Волинській області - 92.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися