В офісах Укравтодору - обшуки, затримали ексголову
Україна

В офісах Укравтодору - обшуки, затримали ексголову

20 липня 2020, 12:44
0
0
Сподобалось?
0

Тривають обшуки за місцем проживання ймовірних учасників злочинної організації, серед яких є колишній голова Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак.

Обшуки проводить Національне антикорупційне бюро України, Спеціалізована антикорупційна прокуратура спільно з Центральним антикорупційним бюро Польщі, повідомляє пресслужба НАБУ.

«НАБУ та САП спільно з Центральним антикорупційним бюро Польщі (ЦБА) та Окружною прокуратурою проводять санкціоновані обшуки в Києві, Львові, а також на території Польщі в межах спільного розслідування діяльності злочинної організації в сфері дорожнього господарства», – написали в повідомленні.

Згідно з інформацією, слідчі дії проводять сили міжнародної слідчої групи в офісах Укравтодору, компаній-учасниць тендерів державної агенції, а також за місцем проживання колишніх посадовців державної агенції та громадян Польщі-ймовірних учасників злочинної організації.

«Під час слідчих дій в Польщі затримали за підозрою у вчиненні корупційних злочинів колишнього керівника Укравтодору, громадянина Польщі. Деталі – згодом», – зазначається в повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися