У Києві знайшли мертвим відомого волонтера
Україна

У Києві знайшли мертвим відомого волонтера

22 липня 2020, 15:12
0
0
Сподобалось?
0

Тіло жителя Деснянського району, якого розшукували з 16 липня, виявили у квартирі в Дніпровському районі столиці. Зараз слідчі встановлюють обставини його смерті.

У поліції Києва ТСН підтвердили, що знайдено тіло керівника «Дому милосердя», волонтера Олексія Кучапіна.

«Так, це він – Олексій Кучапін. Його тіло знайдено в орендованій квартирі в Києві. При ньому були документи. 90% – це природна смерть, але ще сьогодні буде розтин тіла, тоді ми вже зможемо офіційно назвати причину смерті. Зараз чекаємо родичів і близьких для впізнання тіла», – розповіла пресофіцер Деснянського управління поліції Києва Наталія Федоровська.

У поліції повідомили, що під час попереднього огляду тіла криміналісти не знайшли зовнішніх ознак насильницької смерті. Остаточна причина смерті буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи. 

До речі, 9 серпня Олексію мало б виповнитися 40 років. Священник-волонтер Захарія Керстюк – друг й однодумець Олексія напередодні розповів про численні погрози на їхню з Олексієм адресу за допомогу безхатькам.

Нагадаємо,напередодні зникнення чоловік сказав рідним, що їде в Дніпро. За словами знайомих, останнім часом волонтер займався розслідуванням справ, пов’язаних з експортом дітей, та намагався допомогти вирватися з рабства дівчаткам-сиротам. Також він допомагав безпритульним та намагався повертати відібрані у бабусь й інвалідів квартири.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися