У Запоріжжі до коми побили військовослужбовця
Україна

У Запоріжжі до коми побили військовослужбовця

22 липня 2020, 20:23
0
-1
Сподобалось?
-1

У торговельному центрі Запоріжжя чоловік побив бійця батальйону "Азов", який прибув до міста у короткочасну відпустку. Військовослужбовець перед цим зробив зауваження, щоб молодик не чіплявся до дівчат.

Інцидент трапився увечері 21 липня, повідомляє поліція Запорізької області.

"Від одного з торговельних центрів міста до лікарні доставили місцевого жителя 1991 року народження з травмами голови. На теперішній час стан здоров’я потерпілого залишається стабільно важким, чоловік перебуває в комі", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що потерпілий - військовослужбовець, який прибув до Запоріжжя у короткострокову відпустку із зони проведення операції Об’єднаних сил.

"Біля продовольчого супермаркету на вулиці Космічній він зробив зауваження молодику, який чіплявся до дівчат.  Це спричинило конфлікт і агресивний чоловік завдав потерпілому удари по голові, після чого той знепритомнів. Правопорушник з місця втік", - йдеться у повідомленні.

За кілька годин поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий житель Запоріжжя 1991 року народження. Наразі він затриманий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися