Як живе жінка, якій залицяльник 14 років тому спалив обличчя кислотою
Україна

Як живе жінка, якій залицяльник 14 років тому спалив обличчя кислотою

1 серпня 2020, 14:45
0
0
Сподобалось?
0

Мешканка Київської області Тетяна Вороніна, якій 14 років тому горе-залицяльник спалив обличчя і тіло сірчаною кислотою, вийшла заміж і щаслива в шлюбі. 

Але до цього щастя жінка пройшла важкий шлях. Про це пишуть Факти.

Нагадаємо, коли дівчині було 18 років, знехтуваний залицяльник Влад, який був старший за Тетяну на 10 років, хлюпнув їй в обличчя сірчаною кислотою. Таня отримала множинні опіки обличчя і тіла, перенесла 19 операцій.

Через рік після трагедії суд виніс чоловікові вирок - 10 років позбавлення волі і матеріальна компенсація у 106,4 тисячі гривень. Влад звільнився через вісім років за зразкову поведінку і виплатив Тетяні лише 8 тисяч гривень (відрахування із зарплати в в'язниці).

Тривалий час Тетяна жила у сльозах і депресії, терпіла сильний фізичний і душевний біль.

Однак у 2016 році вона потрапила на телепроєкт "Поверніть мені красу" каналу "1+1". 

"На шиї у мене шість років була гнійна рана, що не загоювалась після операції, з якої постійно сочилася сукровиця. Лікарі на проєкті жахнулися. Сказали, що всі ці роки я носила в собі міну уповільненої дії. У будь-який момент в рану могла потрапити інфекція і я могла померти від сепсису ", - розповіла Тетяна.

Жінці зробили декілька операцій. Підкоригували повіки (у дівчини під час сну не закривалися очі), підправили правий куточок губи, який був натягнутий вниз через рубець, зробили ринопластику і відновили дихання у носі, ця проблема була у пацієнтки з дитинства. Також витягли чужорідне тіло - сітку в шиї, яка не прижилася під час попередньої операції, шість років тому. І закрили тим самим незагойну рану. Прибрали 25-сантиметровий рубець, від шиї до живота: слід від кислоти.

"На проєкті з мене зробили красуню, - зізнається Тетяна. - Операціями керував знаменитий український пластичний хірург Ростислав Валіхновський. Лікар від Бога...".

За кілька місяців на проєкт дівчина схудла на 10 кілограмів. Їй наростили довгі біляві локони... Її душевні травми пропрацювала психолог. Красива, оновлена, щаслива, Таня поїхала до подруги в гості до Василькова. Побігла в магазин. І зіткнулася на вулиці зі своїм кривдником, який вже вийшов на свободу.

Свою жертву кривдник не впізнав. "З того часу, коли він бачив її в суді, Таня змінилася не тільки зовні, але і внутрішньо. Вона вже не боялася життя. Не боялася Влада. Вже не виглядала зацькованим звіром. Тетяна подивилася в його очі. У них не було ні сорому, ні каяття. Порожнеча. Вона повернулась і пішла. Вона виграла цей бій", - пише видання. 

"Психолог на проєкті говорила, що, коли я відпущу Влада, позбудуся цього вантажу переживань, в моє життя прийде інша людина. Я позбулася. І він прийшов. Його звуть Андрій. Він сервісний менеджер. Правда, після першого побачення, розгледівши мої рубці (вони стали набагато меншими, але нікуди не поділися), Андрій написав: "Ми можемо бути тільки друзями. Стосунків бути не може ". Я не образилася. Звикла до різних реакцій за цей час. Відповіла: "Ти не повинен всіх рятувати. Якщо тобі некомфортно і неприємно, то, звичайно, зустрічатися не будемо". На наступний день він... запросив мене у кіно. А через два тижні вже познайомив з батьками!) Мені психолог каже: "У тебе така шалена енергетика, що люди бачать твої шрами перші п'ять хвилин. А потім вже нічого не помічають", - розповіла жінка.

Через вісім місяців молоді люди побралися. Зараз 32-річна Тетяна щаслива в шлюбі і мріє про дітей. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися