У Києві безвісти зникла 16-річна дівчина
Україна

У Києві безвісти зникла 16-річна дівчина

4 серпня 2020, 15:16
0
0
Сподобалось?
0

У Києві оголосили у розшук 16-річну Олександру Лісову.

Вона 3 серпня пішла з дому та станом на 4 серпня так і не виходила на зв'язок із батьками. Про це написала пресслужба поліції Києва на своїй сторінці у Фейсбуку.

Так, вже 4 серпня до Подільського управління поліції звернулась місцева мешканка із заявою про зникнення 16-річної доньки.

«Жінка повідомила, що вранці повернулась із роботи та виявила відсутність доньки, Лісової Олександри Олександрівни, 2004 року народження, а зв’язку з нею не має, оскільки її телефон вимкнений», – йдеться у дописі.

Прикмети дівчинки: на вигляд 14-15 років, зріст 150 см, повної тілобудови, волосся середньої довжини чорного кольору з рожевими пасмами, користується окулярами для зору. Була одягнута у чорну футболку, світлі штани та чорні кросівки.

За даним фактом слідчий відділ Подільського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, з приміткою «безвісно відсутня». Правоохоронці звернулись до громадян із проханням у разі наявності інформації щодо дівчинки повідомити за номерами: (063) 075 62 23 або 102.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися