На Дніпропетровщині мати кинула 2-річну дитину головою об асфальт
Україна

На Дніпропетровщині мати кинула 2-річну дитину головою об асфальт

6 серпня 2020, 09:15
0
0
Сподобалось?
0

У місті Кам'янське Дніпропетровської області багатодітна мати на очах у людей побила свого дворічного сина.

У пориві гніву жінка вдарила дитину головою об асфальт. Малюк приземлився прямо на проїжджу частину, повідомила на своїй сторінці в Facebook свідок події Катерина Миршавка.

На цьому страждання хлопчика не закінчилися – горе-мати підняла дитину з землі і продовжувала її трясти. За малюка заступилася містянка, яка проходила повз. Дівчина ледве вихопила хлопчика з рук матері. Той вчепився в свою рятівницю і не хотів повертатися назад.

«Коли я його поставила на землю і почала оглядати, побачила зчесану щічку, лікті й коліна там, де не було одягу. Слава богу, все обійшлося з малюком і не було серйозних травм. Але найстрашніше, що могла їхати машина в цей час і просто переїхала б малюка, тому що це була проїжджа частина», – зазначила авторка поста.

За словами Катерини, в той час як вона намагалася втішити постраждалу дитину, її мати спокійно розмовляла з подругою. Дівчина спробувала дізнатися, чи не траплялося з хлопчиком такого раніше, проте той був настільки наляканий, що не вимовив ні слова.

«Я в цей час розпитувала малюка й заспокоювала його, він нічого не відповідав. Говорила за нього старша сестра, їй приблизно 4 роки. Питала, чи б'є їх мама, чи погано їм. Вона говорила, що мама не б'є, і в цей час дивилася на маму», – розповіла Миршавка.

Дівчина повідомила про цей інцидент у поліцію. Правоохоронці оперативно прибули на місце, однак робити що-небудь не стали. За їхніми словами, вони вже неодноразово проводили з громадянкою профілактичні бесіди, проте результатів це не давало.

У коментарях під публікацією місцеві жителі відзначили, що мати трьох дітей зловживає алкоголем і не займається вихованням дітей. Небайдужі містяни намагалися що-небудь зробити, проте поліція в цій ситуації виявилася безсилою.

Такі обурливі коментарі залишили користувачі мережі:

«Так у мережі нещодавно були їхні фото, матусі з пляшками, сигаретами. І поруч діти, якраз після отримання дитячої допомоги».

«Минулого тижня ця матуся спала п'яна в нас у дворі, з нею була дочка і маленький у колясці, це було о пів на першу ночі. Я викликала поліцію, вони її ледве добудилися, забрали її з дітьми».

«Знаю я цю сім'ю, міліція їхню адресу знає напам'ять, постійні клієнти! Сім'я неблагополучна, діти часто вдома сидять самі без мами. Шкода дітей, але тут нічого не поробиш!».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися