На Харківщині 47-річний педофіл «полював» за хлопчиками у соцмережах
Україна

На Харківщині 47-річний педофіл «полював» за хлопчиками у соцмережах

6 серпня 2020, 09:52
0
0
Сподобалось?
0

У Харківській області затримали 47-річного чоловіка, який розбещував малолітніх хлопців.

Чоловік знайомився з жертвами в соцмережі під виглядом молодого хлопця, налагоджував з ними дружні стосунки, а потім домовлявся про зустріч. Про це повідомляє прес-служба поліції області в середу, 5 серпня.

Напередодні в поліцію звернулася мати 15-річного хлопця із заявою, що невідомий чоловік розбещував її сина. Як встановили правоохоронці, до злочину причетний раніше судимий житель Краснограда. Потім з'ясувалося, що злочин сексуального характеру чоловік здійснював щодо ще одного неповнолітнього.

Чоловік протягом майже 10 років діяв за однією схемою: в соціальній мережі зареєструвався під виглядом молодого хлопця і знайомився з юними користувачами. Він налагоджував з хлопцями дружні відносини, через деякий час починав розмови на сексуальні теми, домовлявся про зустріч та у власному автомобілі здійснював розпусні дії.

Тепер відкрили кримінальне провадження за статтею про розбещення неповнолітніх. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу зловмисникові.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися