У курортному селищі на Херсонщині чоловік зламав шию
Україна

У курортному селищі на Херсонщині чоловік зламав шию

12 серпня 2020, 12:03
0
0
Сподобалось?
0

У курортному селищі Залізний Порт Херсонської області турист зламав шию, катаючись на атракціоні. Наразі чоловік перебуває у лікарні, йому зробили складну операцію.

Про трагедію розповіла його дружина Олеся Каменева у Фейсбуку.

За словами жінки, 1 серпня вони відпочивали в смт Залізний Порт. Коли просто купатися вже набридло, чоловік спокусився на пропозицію покататися на атракціоні "Бетмен".

"З боку все виглядає красиво і кумедно. Але насправді для непідготовлених людей це дуже небезпечний вид розваги, про що ніхто не попереджає. Мій чоловік ходить до спортзалу, у нього сильні натреновані руки, але він не припускав, що для забави можуть запропонувати такий екстрим! Під час їзди "Бетмен" сильно трусить, шалено мчить моторка. Нормальної опори там немає, все мокре. Несподівано руки чоловіка зісковзнули, і його кинуло на торпедній швидкості на брезентову перетинку "Бетмена" (дно човна). Троє водіїв навіть не озиралися і не цікавилися, що відбувається з пасажирами! Протягом декількох хвилин, поки вони нарешті побачили, його било усіма частинами тіла об воду на тонкому брезенті і на шаленій швидкості", - розповіла жінка.

За її словами, все закінчилося трагічно. "У чоловіка перелом хребта (зламана шия). Руки і ноги у нього не рухаються. Він зараз перебуває у лікарні у важкому стані. Відразу операцію не зробили, так як потрібні були особливі пластини й імплантати (пошкодження 5,6,7 хребці). Але поки лікарі шукали все необхідне, на четвертий день у чоловіка почалася двостороння пневмонія, так як він отримав ще й забої легень. Температура трималася до 40 градусів кілька днів", - розповіла Олеся.

Жінка каже, що й інші відпочивальники також скаржилися на небезпечний атракціон. "Нещодавно там же травмувалася дівчина… Після нещасного випадку з моїм чоловіком на атракціоні "Плюшка" зламав хребет хлопець з Київської області. На даний момент у смт Залізний Порт прибрали ці розваги, але я не впевнена, що на наступний рік вони не з'являться знову", - зазначає жінка.

Вона також звернулася до родичів інших постраждалих з проханням оприлюднити свої історії. "Якби хтось із численних постраждалих або їхніх родичів раніше написав подібний пост, можливо, вони врятували б не одну людину від інвалідності", - вважає Олеся.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися