У Харкові подружжя медиків приютило чоловіка, який жив у лікарні 7 років
Україна

У Харкові подружжя медиків приютило чоловіка, який жив у лікарні 7 років

13 серпня 2020, 18:20
0
0
Сподобалось?
0

Пацієнт лікарні в Харківській області не знає нічого про свою родину, і його ніхто не розшукує.

Двоє лікарів з Харкова забрали з лікарні до себе додому чоловіка, який там прожив більше 7 років. Юра, так звати пацієнта, нарешті отримав дім і люблячу родину. Про це в соцмережі повідомила журналістка Марія Малевська.

«Новини про Юру, який 7 років жив в лікарні. Ні, родичів не знайшли. Але Юра тепер має родину і більше не живе на вулиці. Дорогою, кажуть, Юра плакав. Коли в‘їхали у Харків, упізнав район Одеської, показував пальцями на 13-ту лікарню на Гагаріна, сказав, що двічі там був, ще упізнав вхід до станції метро Гагаріна. Юру причепурили, поголили, сьогодні він вже їсть кавуни та щось співає разом із новими братом і сестрою», – розповідає Марія.

Подружжя медиків з Харкова – переселенці з Луганської області. Вадим – фельдшер, Людмила – медсестра. Вони мають власних двох дітей з синдромом Дауна: доньці 17 років, сину – 21, пише журналістка.

Відомо, чоловік з синдромом Дауна поселився у лікарні в Харківській області 7 років тому, він нічого не знав про своїх рідних, лише відгукувався на ім'я Юра. Документів при собі не мав. Ніхто чоловіка не розшукував і про зникнення не повідомляв. Коли в терапевтичному відділенні лікарні почався ремонт, Юра опинився на вулиці.

«Щодо пошуків справжньої родини Юри - за цей час телефонували та написали неймовірно багато людей. Легше перелічити, в якому регіоні люди не упізнали в Юрі свого Юру, Женю та Сашу. Але жодна з версій ще не знайшла підтвердження. Пошуки тривають», – зазначила Марія Малєвська.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися