Смертельна ДТП на Донеччині: авто збило двох дітей на велосипеді
Україна

Смертельна ДТП на Донеччині: авто збило двох дітей на велосипеді

16 серпня 2020, 18:59
0
0
Сподобалось?
0

У селищі Білицьке на Донеччині водій не встиг зупинити транспортний засіб і збив двох дітей, одна дитина загинула, а інша потрапила в реанімацію. 

Про це повідомляє пресслужба поліції Донецької області.

“Співробітниками поліції відкрито кримінальне провадження за фактом ДТП у смт. Білицьке, в результат якої один хлопчик загинув, інший опинився у реанімації”, — йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 39-річний мешканець м. Рубіжне Луганської області їхав на автомобілі Toyota по автодорозі Білецьке-Добропілля. У цей час вздовж дороги рухалися на велосипеді двоє дітей 11 та 12 років. Неповнолітній велосипедист почав перетинати проїзну частину дороги, не переконавшись у безпеці маневру. Водій автомобіля не встиг зупинити транспортний засіб та скоїв наїзд на дітей.

“12-річний хлопчик отримав травми не сумісні з життям та помер на місці, а його товариш, який сидів на рамі велосипеду, з чисельними травмами госпіталізований до реанімаційного відділення Добропільської лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження”, — зазначили правоохоронці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися