«Інтер» викинув «Шахтар» з Ліги Європи
Україна

«Інтер» викинув «Шахтар» з Ліги Європи

18 серпня 2020, 10:29
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у Німеччині відбувся півфінал футбольної Ліги Європи – донецький «Шахтар» зустрівся з міланським «Інтером». «Гірники» наробили багато помилок і не змогли нічим здивувати титулованого суперника.

«Інтер» – «Шахтар» – 5:0

Голи: 1:0 – Мартінес (19), 2:0 – Д’Амброзіо (64), 3:0 – Мартінес (74), 4:0 – Лукаку (78) 5:0 – Лукаку (84).

«Інтер»: Ханданович, Бастоні, де Врей, Годін, Янг (Бірагі, 66), Д'Амброзіо (Мозес, 81), Гальярдіні, Брозович (Сенсі, 85), Барелла, Мартінес (Еріксен, 81), Лукаку (Еспозіто, 85).

«Шахтар»: Пятов, Кривцов, Додо, Матвієнко, Хочолава, Степаненко, Антоніо, Тайсон, Патрік (Соломон, 59), Марлос (Коноплянка, 75), Мораес.

Італійські клуби з їхньою організацією захисту завжди були незручними суперниками для українських команд. Тож, коли жереб привів «Шахтар» до «Інтера», стало зрозуміло, що свій головний матч турніру донеччани зіграють ще у півфіналі. Важливо було видати на гора свої найкращі якості й не допустити помилок. На жаль, помилок українська команда наробила дуже багато. За рівної і спокійної гри у першому таймі саме помилка голкіпера «Шахтаря» Андрія Пятова (це взагалі був не його матч) призвела до першої гольової атаки міланців. Далі продовжувалася рівна гра, «Інтер» і «Шахтар» обмінювалися своїми нечисленними небезпечними моментами. Так тривало до другого гола, який міланці забили після подачі кутового на 64-й хвилині. На цьому гру можна було й закінчувати, адже в подальшому вона набрала одностороннього характеру. А обрізки Степаненка та Коноплянки перед власними воротами дозволили «Інтеру» довести рахунок до 4:0. Коли ж уже не грав практично ніхто, навіть італійці заспокоїлися, невтомний Лукаку поставив жирну крапку у матчі.

«Шахтарю» потрібно поскоріше забути цю поразку, адже не за горами старт нового єврокубкового сезону.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися