Біля Києва зникла жінка з двома маленькими дітьми
Україна

Біля Києва зникла жінка з двома маленькими дітьми

20 серпня 2020, 11:53
0
0
Сподобалось?
0

У селі Світильня Броварського району Київської області зникла 24-річна Аліна Созанська та двоє неповнолітніх дітей жінки - 5-річна Анастасія Созанська та 2-річний Михайло Созанський.

18 серпня, об 11:00, вони пішли з місця проживання та досі не повернулися. Місцеперебування їхнє невідоме, на зв'язок із рідними не виходять. Про це повідомила Служба розшуку дітей Київської області.

Зникла Аліна на вигляд 25 років, зріст 175 см, середньої статури, волосся пряме, середньої довжини, фарбоване в коричневий колір, очі сіро-зелені. Одягнута в сукню червоного кольору та текстильні мокасини білого кольору з квітковим малюнком.

Зникла Анастасія на вигляд 6 років, зріст 116 см, середньої статури, волосся пряме, русяве, середньої довжини, очі карі. Одягнута у футболку рожевого кольору та трикотажні бриджі синього кольору.

Зниклий Михайло на вигляд 2 років, зріст 90 см, середньої статури, волосся пряме, коротке, русяве, очі карі. Одягнутий у футболку синього кольору та трикотажні шорти синього кольору.

Усі можуть бути в іншому одязі.

За наявності будь-якої інформації щодо можливого місцеперебування жінки та дітей телефонувати за номером спецлінії поліції 102.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися