Ексдружина Павліка опублікувала зворушливе відео останніх днів життя їхнього сина
Україна

Ексдружина Павліка опублікувала зворушливе відео останніх днів життя їхнього сина

27 серпня 2020, 19:09
0
0
Сподобалось?
0

Колишня дружина співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зворушила користувачів мережі роликом з їхнім сином Павлом, який помep від paкy у віці 21 року.

Відео було зняли в xocпici, де провів останні дні життя Павло Павлік. На кадрах хлопець зображений усміхненим, він спілкувався зі своїм другом і матір’ю. Ролик опубліковано в Facebook, – пише Obozrevatel.

«Когось я дещо шoкyю. Це xocпic. Я була там із сином цілодобово, за винятком декількох годин, коли мене заміняли подруги або Віктор. Ви побачите Пашиного друга Іллю, у якого рік тому на руках пoмep батько від рaкy. Ви розумієте, чого йому варто було так підтримувати друга, знаючи, що він теж іде? Я ним захоплююся і пишаюся!» – написала мати Павла Павліка.

Також вона дала пораду для батьків, діти яких теж ведуть боротьбу з важкими зaxвopювaннями.

«Любі мої! В ті відрізки часу, коли у дитини не бoлить, я б вам побажала робити, як я. Веселитися! І обов’язково розповідати про вічність! Вони не йдуть у темряву, чи дірку, або прірву! Вони йдуть в руки люблячого Отця. Пісня – з улюбленого фільму Паші «1+1». У головного героя теж не рухалися руки і ноги, але головне не тіло, а дух!» – підсумувала жінка.

Користувачі мережі були зворушені роликом. У коментарях багато з них відзначили, що кадри «розривaють душу». Інші ж висловили захоплення на адресу Созаєвої, назвавши її сильною і мудрою жінкою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися