На Хмельниччині 8-річний хлопчик вистрелив із гвинтівки сестрі в око
Україна

На Хмельниччині 8-річний хлопчик вистрелив із гвинтівки сестрі в око

1 вересня 2020, 15:54
0
0
Сподобалось?
0

На Хмельниччині 8-річний хлопчик вистрелив із гвинтівки сестрі в око

Зброя стояла в кімнаті без нагляду. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

У Старокостянтинівському районі Хмельницької області четвертокласник із пневматичної гвинтівки поранив свою старшу сестру. Дівчинка у важкому стані перебуває в реанімації.

10-річну непритомну дівчинку з кульовим пораненням ока до районної лікарні привезла карета швидкої допомоги. До медичного закладу одразу виїхала слідчо-оперативна група.

«З’ясувалося, що поранення дитині заподіяв молодший брат. Трагедія сталася 31 серпня близько 22.00 години в одному із сіл Старокостянтинівського району. Граючись, 8-річний хлопчик взяв до рук пневматичну гвинтівку, яка стояла в кімнаті без нагляду, та здійснив один постріл. З необережності він влучив у ліве око своїй старшій сестрі, яка тієї миті знаходилась у ванній кімнаті. Дівчинка втратила свідомість, і у важкому стані її доставили до реанімації», – розповіли в поліції.

Як з’ясували правоохоронці, пневматична гвинтівка належить 23-річному чоловікові старшої сестри обох дітей.

Наразі за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Утім слідчі не виключають можливості відкриття провадження за статтею 166 ККУ (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися