У Києві цілу ніч шукали 11-річну дитину, яку загубила п’яна мати
Україна

У Києві цілу ніч шукали 11-річну дитину, яку загубила п’яна мати

1 вересня 2020, 16:19
0
0
Сподобалось?
0

У Києві п’яна мати загубила 11-річну дочку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Вчора, біля 21.30 до чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про зникнення малолітньої дитини. Мати дівчинки повідомила, що вони відпочивали у Парку партизанської слави та півгодини тому при невідомих обставинах зникла її донька", - йдеться у повідомленні поліції.

Негайно на пошуки дівчинки залучили працівників сектору ювенальної превенції та інших служб територіального підрозділу поліції. На місці поліцейські встановили, що заявниця, 34-літня мешканка Київщини, приїхала з донькою до столиці провідати родичів. Дорослі під час спілкування не помітили зникнення дівчинки.

Дитину знайшли протягом восьми годин пошуків.

"Вранці першого вересня ми розшукали дівчинку у Деснянському районі у жінки, з якою працює її матір. З’ясувалося, що біля 16.00 години під час святкування зустрічі з родичами, жінка залишила доньку на вулиці Вересневій. Дівчинка пішла в район станції метро Харківська, де працює її матір продавчинею та зустріла там знайому жінку. Вона намагалася зв’язатися з родичами дівчинки, але на дзвінки ніхто не відповідав", - зазначили в поліції.

Правоохоронці передали дитину матері та склали на неї адміністративний протокол за «невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення, санкція якої передбачає сплату штрафу. Адміністративні матеріали направили до суду.

Фото ілюстративне


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися