Українські зірки пікетують Кабмін
Україна

Українські зірки пікетують Кабмін

3 вересня 2020, 14:53
0
0
Сподобалось?
0

Представники українського шоу-бізнесу вийшли з протестом під Кабмін.

Вони обурені забороною на концертну діяльність і вимагають швидко розробити програму, яка врятує музичну індустрію під час карантинних обмежень, пише Корреспондент.

Співачка, телеведуча й актриса Оля Полякова, як і обіцяла вчора, 2 вересня, приїхала пікетувати Кабінет міністрів. Зірка обурена карантинними обмеженнями, через які в українських артистів, за її словами, скасовуються концерти навіть при дотриманні усіх заходів безпеки. Також вона незадоволена тим, що російському виконавцю концерт провести дозволили.

Полякова обурюється через вибірковість дозволу на проведення шоу. Так, вона зазначила, що нещодавно в Києві відбувся концерт виконавця з РФ JONY. У той час як її виступ у Білій Церкві на свіжому повітрі і з дотриманням соціальної дистанції - під великим питанням.

«Якщо ви комусь дозволяєте, то ви повинні дозволити усім», – заявила співачка.

Вона також додала, що артистам і організаторам масових заходів необхідні чіткі інструкції.

«Якщо не стукати – не відкриють. Один раз постукає, другий, а третій раз – візьмемо велику дубину і виламаємо двері», – зазначила Полякова.

Додамо, що під Кабміном знаходяться й інші українські зірки. Зокрема, там присутні реп-виконавиця Alyona Alyona, співачка Аліна Паш, шоумен Андрій Джеджула. Усього протестують майже сто осіб.

Люди тримають плакати: «Нас не чують», «Ми проти дискримінації», «Кабмін, не порушуй Конституцію».

Протестуючі вимагають від прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля створити робочу групу за участю представників музичної індустрії, МОЗ, Міністерства культури і МВС для розробки програми виходу з кризи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися