94-річна жінка продає ляльки, аби оплатити операцію
Україна

94-річна жінка продає ляльки, аби оплатити операцію

9 вересня 2020, 11:30
0
0
Сподобалось?
0

У Києві 94-річна майстриня Варвара Мацелла продавала на вулиці ляльки-мотанки, виготовлені власноруч, щоб оплатити собі операцію на руці.

Про це повідомляє майстриня Оксана Білоус. Вона уточнила, що зустріла бабусю на виході зі станції метро "Площа Льва Толстого", пише Obozrevatel.

"Подумати тільки – людині 94 роки, на Варвари буде 95. А в планах дожити до 100! І виставку ще планує влаштувати свою. І про сім'ю лялечок розповіла. А якщо попросити, то і гумореску прочитає – не кожен сучасний актор так зможе", – зазначила Оксана Білоус у Фейсбуку.

Користувачів соцмережі зворушили милі ляльки бабусі та її оптимізм. Багато хто поцікавився, як можна перевести гроші українці.

"Колись дуже давно, 2010-2011, ймовірно, була у неї на майстер-класі з виготовлення лялечок-мотанок у приміщенні Музею Шевченка. Ще дуже здивувалася її діловим здібностям – майстер-клас безкоштовно, але якщо хочеш свої вироби забрати – 20 грн! Звичайно, всі забрали, вона ж чарівна зі своїми ангелами на дротиках!" – розповіла про знайомство з жінкою користувачка Ольга Пастушенко.

Зазначимо, раніше Варвара Мацелла проводила майстер-класи для дітей з виготовлення українських традиційних іграшок. 

Лялечка.
Ляльки, які робить Варвара Мацелла


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися