Руслан Вахітов під виглядом
Україна

Офіцер ГРУ РФ «інспектуватиме» позиції українських морпіхів від імені «ДНР»

10 вересня 2020, 03:51
0
-1
Сподобалось?
-1

У середу учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про спільну «інспекцію» в районі селища Шуми на Маріупольському напрямку. Участь у цьому заході візьмуть представники ОБСЄ та бойовиків «ДНР». Такий формат погодив керівник української делегації у ТКГ Леонід Кравчук.  

Про це повідомив Офіс президента.

Це відбувається на вимогу проросійських колаборантів, які звинувачують українських військових у порушені правил всеосяжного перемир’я. Мовляв морські піхотинці, які утримують цей напрямок розбудовують там мережу окопів та укріплень. Цікаво, що навіть ОБСЄ заявила про безпідставність звинувачень на адресу ЗСУ. Однак, не зважаючи на це, українське керівництво погодилося пустити бойовиків на свої позиції, при цьому не вимагаючи дзеркальних заходів на ворожій стороні. Хоча укріплення бойовиків на багатьох ділянках фронту фіксують як наші військові так і ОБСЄ.

Натомість уже відомо, хто очолюватиме «інспекторів» від «ДНР». Це буде Це буде керівник так званого «представництва ДНР» у спільному центрі контролю і координації» «генерал-майор» Руслан Якубов. Насправді ж це громадянин Росії Руслан Халілович Вахітов, який в армії РФ має звання полковника. Про його участь в «інспекції» написали ресурси бойовиків «ДНР».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися