На Київщині чоловік з мисливської рушниці поцілив у матір з дитиною на руках
Україна

На Київщині чоловік з мисливської рушниці поцілив у матір з дитиною на руках

10 вересня 2020, 13:57
0
0
Сподобалось?
0

Біля Києва чоловік тяжко поранив з мисливської рушниці молоду жінку з дитиною на руках.

Про це повідомили у поліції Київської області.

"Киянин приїхав в Обухівський район з наміром продати власну зброю. В той час, коли він демонстрував рушницю товаришам, стався випадковий постріл. Куля пролетіла майже півтора кілометри і влучила у жінку, яка сиділа на подвір’ї з дитиною на руках. Про такі жахливі наслідки необережного поводження зі зброєю стрілок дізнався від поліцейських", - розповіли у поліції.

За словами поліціянтів, кілька днів тому на спецлінію "102" зателефонувала жителька села Великі Дмитровичі, що на Обухівщині, та повідомила, що її сестру поранено з невідомої зброї.

Потерпіла у момент пострілу знаходилась на території домоволодіння з малолітньою дитиною на руках. Завдяки щасливому збігу обставин дитя тілесних ушкоджень не отримало.

Каретою швидкої допомоги 31-річну жінку у тяжкому стані було доправлено до лікарні, де їй діагностували проникаюче вогнепальне поранення грудної клітки.

Упродовж двох діб оперативники, працівники превенції провели огляд прилеглих територій, відпрацювали населені пункти у діаметрі двох кілометрів, здійснили подвірний обхід, опитали жителів та їхніх гостей, встановили та опитали свідків та очевидців цієї події.

Завдяки вжитим заходам, поліціянтам вдалося встановити особу стрілка. Ним виявився 40-річний киянин, що приїхав у село до друга на рибалку. Правоохоронці вилучили у нього зброю – мисливську рушницю МКМ 7,62 та дозвільні документи.

Порушника доправили до Обухівського відділу поліції для встановлення всіх обставин події. Він зізнався у скоєному, надав правдиві покази.

За цим фактом слідчі відкрили кримінал за статтею «необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися