На Миколаївщині псевдолікарі ошукали пенсіонерок
Україна

На Миколаївщині псевдолікарі ошукали пенсіонерок

11 вересня 2020, 16:41
0
0
Сподобалось?
0

В Інгульському районі Миколаївської області аферисти ошукали пенсіонерок на суму понад 79 тисяч гривень.

Вони під виглядом лікарів розповіли потерпілим, що їхнім родичам потрібні кошти на лікування та операцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

«10 вересня до поліції звернулася 80-річна місцева жителька з повідомленням про те, що вона стала жертвою шахрайських дій. Зі слів потерпілої, їй зателефонував невідомий, який представився медичним працівником та повідомив, що нібито онук заявниці перебуває в лікарні та йому терміново потрібно робити операцію», – йдеться в повідомленні.

Щоб урятувати свого онука, жінка погодилася на всі умови шахраїв і передала зловмисникові дві тисячі гривень, одну тисячу євро та 600 доларів. Лише після цього заявниця зателефонувала родичам та дізналася, що з онуком усе гаразд.

Того ж дня аферисти повідомили іншій 83-річній жінці, що її зять потрапив у ДТП і потрібні кошти на лікування. Жінка за спасіння родича віддала шахраям 28 тисяч гривень.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження за шахрайство і шукають аферистів. Їм загрожує до 3 років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися