У Херсоні викрили дві онлайн-порностудії
Україна

У Херсоні викрили дві онлайн-порностудії

16 вересня 2020, 20:13
0
0
Сподобалось?
0

У Херсоні 16 вересня правоохоронці викрили дві онлайн-порностудії. Місячний прибуток вебстудій становив близько мільйона гривень.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

"Троє уродженців Дніпропетровської області організували на двох орендованих квартирах в Херсоні онлайн-порностудії. До участі в зйомках зловмисники залучили понад 20 дівчат віком від 18 до 27 років. Через різні Інтернет-сайти "моделі" здійснювали в режимі онлайн-відеотрансляції відвертого та порнографічного змісту", - йдеться у повідомленні.

Під час проведення санкціонованих обшуків за адресами вебстудій поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, вебкамери, гроші на суму близько 200 тисяч гривень та іграшки для дорослих.

За онлайн-відеоконтент порнографічного змісту організатори отримували від відвідувачів сайту чималу грошову винагороду. Заробіток "актрис" складав від 40 до 50 відсотків від цієї суми. Загалом місячний прибуток вебстудій становив близько мільйона гривень.

Нині проводиться досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за статтями Кримінального кодексу України "Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів" та "Створення або утримання місць розпусти і звідництво".

Наразі вирішується питання про оголошення організаторам порностудій підозри в скоєні цих злочинів та обрання їм запобіжного заходу. Правопорушникам загрожує до семи років позбавлення волі. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися