На Миколаївщині діти знайшли відрізану ногу на спортмайданчику
Україна

На Миколаївщині діти знайшли відрізану ногу на спортмайданчику

17 вересня 2020, 21:03
0
0
Сподобалось?
0

У місті Новий Буг Миколаївської області діти знайшли відрізану ногу на волейбольному майданчику. Поліція нині шукає тіло, утім, за основною версією, нижня кінцівка ампутована в місцевій лікарні, що поруч зі спортмайданчиком.

Про це інформує ТСН

Дев'ятикласники наштовхнулися на відрізану ногу, коли грали у пляжний волейбол на центральному стадіоні під час уроку фізкультури. Діти та вчитель досі не відійшли від шоку і говорити на цю тему відмовляються. Замість них про моторошну знахідку розповів директор стадіону Віктор Белінський. 

"Діти, коли грали, то одразу зачепили ногу, і її стало видно в піску, ось в цьому районі вона була зарита", - розповідає чоловік, вказуючи на відповідну ділянку.

Після приїзду на місце поліція спершу почала шукати тіло. Втім, після огляду експерта, який відмітив рівність зрізу, переключилися на іншу версію - ногу ампутували у медзакладі. 

У самій місцевій лікарні запевняють, що востаннє таку ампутацію робили тут ще в середині літа. До того ж кажуть, що всі біологічні відходи віддають на утилізацію сторонній фірмі.

Проте жителі Нового Бугу стверджують, що зазвичай ампутовані кінцівки лікарня віддає родичам. Чоловіка Ганни Дудіної прооперували минулого тижня і обидві ноги після операції, за словами жінки, віддали їй.

"Сказали, що повинні родичі забрати. Я їх несла, мені стало дуже зле, ноги затерпли, і я коло Софіївської (вулиці - ред.) впала", - розповіла жінка і додала, що кінцівки поховала на цвинтарі, а до "знахідки" не причетна. Те, що в лікарні просять забирати ампутовані кінцівки підтвердив ще один місцевий Назар Ониськів. 

У місті припускають, що хтось з родичів, отримавши ампутовану кінцівку, закопав її поруч з лікарнею. А на стадіон, який поруч, ногу нібито затягли безпритульні собаки. Мешканка Нового Бугу Оксана Киричишин стверджує, що ногу могли закопати, аби не везти її із собою у маршрутці.

"Я вважаю найбільше, що собака, скоріше за все, приніс сюди або вирив, чи десь на смітнику знайшов", - сказав директор стадіону. 

Лікарні мають самі утилізовувати біологічні відходи, а не віддавати їх родичам, пояснюють в Управлінні охорони здоров’я. Проте на практиці часто буває інакше.

Чи справді медики віддають родичам ампутовані кінцівки на захоронення, правоохоронці обіцяють з'ясувати. Проводять службове розслідування і в самій лікарні. А поки слідство триває, місцевий стадіон люди намагаються обходити стороною. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися