У Кропивницькому 20 атовців провчили водія маршрутки
Україна

У Кропивницькому 20 атовців провчили водія маршрутки

18 вересня 2020, 14:15
0
0
Сподобалось?
0

Учасники АТО вирішили провчити водія маршрутки в Кропивницькому за своїх побратимів, до яких несправедливо поставився водій.

Відтак, 20 учасників АТО, скориставшись своїм правом на пільги, сіли на кінцевій зупинці в маршрутку, та їхали у ній. Інформує учасник акції Dmitriy Potockiy.

«Сьогодні у м. Кропивницький підтримати військового, до якого несправедливо поставився водій маршрутки, вирішили ветерани полку А30V, 3 Полку, 55 арт. бригади та інших підрозділів. Ми провели акцію на кінцевій зупинці 113-го маршруту. Аби підтримати побратимів та відстояти право всіх учасників бойових дій на безкоштовний проїзд в громадському транспорті. На кінцевій зупинці зібралося близько 20 бійців. Разом сіли в маршрутку, скориставшись своїм правом на пільги. У місті виявлено порушення водіями 5, 21, 44, 55, 113 маршрутів. Вважаю, що недоречно закривати очі на свавілля водіїв щодо ветеранів та їх прав. Тому з нашого боку буде справедливе ставлення до таких. РАЗОМ МИ СИЛА!» – ідеться у дописі Dmitriy Potockiy.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися