“Слуга народу”  запропонував коханій руку і серце на партійному з’їзді
Україна

“Слуга народу” запропонував коханій руку і серце на партійному з’їзді

20 вересня 2020, 17:13
0
0
Сподобалось?
0

20 вересня в Слов'янську, прямо під час передвиборчого з'їзду "Слуги народу" в Донецькій області, кандидат в депутати з Краматорська Володимир Алдохін зробив пропозицію руки і серця Катерині Проценко - кандидату в депутати з сусідньої Костянтинівської громади.

Молоді люди познайомилися влітку під час навчання в "Школі місцевого розвитку" - тренінгового проекту для майбутніх депутатів місцевих рад від "Слуги народу", - повідомляє УНІАН.

Відносини розвивалися стрімко, і вже через два місяці після знайомства Володимир вирішив зробити пропозицію своїй обраниці.

"Так сталося, що під час навчання я став не тільки "Слуги народу", а й слугою твого серця. Катюша, кохана, сьогодні я пропоную тобі свої руку і серце. Будь моєю дружиною!", - з такими словами прямо на сцені Володимир зробив пропозицію своїй обраниці.

Дівчина погодилася. І вже після цією хвилюючої події зізналася, що навіть не могла подумати, що їй зроблять пропозицію саме так.

"Я повинна була виступати, розповісти про школу. І тут така несподіванка, такий сюрприз. Це шок! Звичайно я сказала "так". Ми ж любимо один одного", - розповіла Катерина.

Молоді люди розповіли, що одружаться вже після виборів, щоб не відволікатися від виборчої кампанії на підготовку весілля.

 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися