У лікарні помер поранений снайпером морпіх ЗСУ
Україна

У лікарні помер поранений снайпером морпіх ЗСУ

24 вересня 2020, 14:35
0
0
Сподобалось?
0

У військовому госпіталі 24 вересня помер 38-річний морський піхотинець ЗСУ Костянтин Оверко. Він зазнав важкого снайперського поранення ще 20 червня.

Про смерть Героя повідомляє волонтерський фонд "Повернись живим" у Фейсбуку, нагадавши, що воїн ніс службу в 503 окремому батальйоні морської піхоти.

Волонтери наголосили, що весь цей час лікарі відчайдушно боролися за молодого воїна. Крім того, щомиті з ним поруч була мама. Сам чоловік також намагався скористатися кожним шансом прожити ще бодай один день, аби згодом стати на ноги.

"Якщо ви і досі думаєте, що війна десь далеко, то знайте – сьогодні вона прийшла у Запоріжжя, звідки родом Костянтин Оверко. Ворог у нас один. І через нього ми знову оплакуємо воїна. Сьогодні війна забрала Костю. Світла пам'ять захисникові!" – написали у некролозі.

У пресслужбі 503 батальйону морської піхоти, де служив Герой, висловили співчуття з приводу його смерті та розповіли, що Оверко переніс понад 30 складних операцій. За даними "Українського мілітарного порталу", через поранення у воїна розвинувся жовчний перитоніт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися