Волинський інститут післядипломної освіти святкує 80-річний ювілей
Україна

Волинський інститут післядипломної освіти святкує 80-річний ювілей

24 вересня 2020, 16:59
0
0
Сподобалось?
0

З нагоди поважної дати 24 вересня у ВІППО відбулися урочистості у форматі наукових читань "Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти: історія, сучасність та перспективи розвитку".

Напередодні в.о. ректора закладу Петро Олешко гостинно запрошував гостей свята відвідати місцевий музей, який відкритий в інституті ще в 2003 році з ініціативи багаторічного керівника і в минулому депутата обласної ради Ганни Маслай, йдеться на сайті Волиньради. 

В день свята традиційно було багато квітів та нагород  від  органів влади. Почесним гостям урочистостей також вручили подарунки, а саме  колективну монографію "Становлення і розвиток системи післядипломної педагогічної освіти у Волинській області", у якій відтворено всю історію закладу. 

ВІППО — єдиний у регіоні заклад післядипломної педагогічної освіти, який забезпечує підвищення кваліфікації педагогів.

Сьогодні — це сучасний центр підвищення кваліфікації педагогічних кадрів. Його наукова, соціально-культурна та матеріально-технічна бази дозволяють вирішувати складні завдання підвищення педагогічної майстерності, психолого-педагогічної компетентності освітян області. Інститут ліцензовано як вищий навчальний заклад ІІІ-IV рівнів акредитації із правом підвищення кваліфікації педагогів.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися