На Сумщині пара знущалась над жінкою і знімала це на відео
Україна

На Сумщині пара знущалась над жінкою і знімала це на відео

25 вересня 2020, 15:08
0
0
Сподобалось?
0

У  Сумській області  в місті Шостці пара змусила жінку залізти до багажника автівки і транслювала відео наживо в соцмережах.

Про це інформує ТСН.

Прямий ефір випадково побачила містянка й подзвонила до поліції. З’ясувалося, у багажнику жінка опинилася через те, що її чоловік викрав гаманця з рук у перехожої. Та покликала на допомогу свою онуку та її знайомого. І парочка вирішила самостійно знайти та поквитатися з грабіжником.

Його дружину, що пиячила неподалік, узяли у заручники. Посадили у багажник і почали знімати все на мобільний. «У багажник закинули, як собаку отак. Я їх боюсь, погрожують», - розповідала оперативникам постраждала.

Відео потягнуло на кримінальне провадження, яке правоохоронці відкрили за фактом викрадення людини. «Підеш до багажнику? А вона відповіла, що так. Сама, добровільно. Ніхто її не чіпав, не ображав, щоб до неї хтось торкався, я чесно гидую», - каже один із кривдників.

Чоловікові ж визволеної полонянки теж доведеться відповідати – за викрадення гаманця.

«Чоловік вирвав у опонентки гаманець з грошима і втік. Постраждала телефоном викликала на місце родичів та знайомих, які вирішили використати дружину зловмисника для його пошуків. За фактом відкрите кримінальне провадження за двома статтями «Грабіж» та «Незаконне позбавлення волі», - доповнив керівник Шосткинського відділу поліції Сергій Забозлаєв. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися