В Одесі випала з вікна і розбилася фінансистка військової бригади
Україна

В Одесі випала з вікна і розбилася фінансистка військової бригади

29 вересня 2020, 21:52
0
0
Сподобалось?
0

В Одесі трагічно загинула фінансистка 28 мотопіхотної бригади Тетяна Варава. 47-річна жінка випала з вікна військового гуртожитку і розбилася на смерть. Рідні військової певні, що її смерть не випадкова. Мовляв, жінку примусили заподіяти собі смерть через фінансові махінації на роботі.

Про це інформує ТСН.

Тетяна мала приїхати додому в Кіровоградську область на свято, бо готувалася до весілля доньки. Натомість її привезли у рідний Бобринець у труні. 

Тіло жінки знайшли під вікнами гуртожитку на території військової частини. Вона впала з четвертого поверху, на її шиї був електричний подовжувач. Медики констатували смерть. Поліція та військова прокуратура розслідують справу за статтею "Вбивство". "Наразі перевіряють усі можливі версії: вбивство, доведення до самогубства або самогубство. Тривають першочергові слідчі дії. Проведемо ще експертизи за речовими доказами", - каже заступник військового прокурора Одеського гарнізону Олександр Серафимов.

Підстав зводити рахунки із життям у Тетяни не було, кажуть рідні загиблої. Мовляв, до трагедїї могли призвести проблеми на роботі. Напередодні трагедїї матері телефонував невідомий, розповідає донька загиблої. Через ці дзвінки, мовляв, військова сильно розхвилювалася. "Хтось зателефонував, говорять, що вона зовсім змінилася в лиці. Вона поблідніла, не відчувала простору. Телефон перебуває у слідчого як доказ", - згадує донька загиблої Людмила Варава. 

У військовій частині, де сталася трагедія, небагатослівні. Розповідають, що Тетяна Варава почала працювати у них фінансисткою майже два роки тому. Заступник командира каже, що однією з причин могли стати проблеми на попередній роботі. "Від працівників національної поліції стало нам відомо, що Тетяна проходить як підозрювана в кримінальному провадженні з попереднього місця роботи", - повідомив заступник командира 28 бригади з морально-психологічного забезпечення Володимир Галигін. 

Родина каже, що не було приводу переживати за той суд. Мовляв, справа була зрозуміла, жодної їй загрози не було.

Нині всіх, хто говорив із жінкою перед загибеллю, перевіряють слідчі. Результати попереднього розслідування обіцяють оприлюднити за кілька тижнів. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися