На Чернігівщині школярки станцювали тверк біля пам’ятника загиблим в АТО
Україна

На Чернігівщині школярки станцювали тверк біля пам’ятника загиблим в АТО

30 вересня 2020, 13:32
1
0
Сподобалось?
0

У Чернігівській області навколо учениць Таталаївської школи спалахнув скандал. Вони станцювали тверк біля меморіалу загиблим в АТО.

Поліція притягнула до відповідальності школярок та їхніх батьків за хуліганські дії, пише ТСН.

Інцидент стався 29 вересня. Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські Талалаївського відділення поліції виявили хуліганські дії чотирьох школярок біля меморіалу загиблим воїнам АТО. Він розташований на вулиці Центральній в райцентрі. Поліція оперативно відреагувала на побачене та встановила дівчат-танцівниць. Щодо двох 16-річних учениць місцевої школи інспектор ювенальної превенції склав адміністративні протоколи про адміністративні правопорушення за статтею «дрібне хуліганство».

Ще двом дівчатам виповнилося по 13 років, тому за їхні дії відповідатимуть батьки. На них складено адміністративні протоколи за статтею «невиконання батьками, або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».

"Всі складені адмінматеріали поліція направила до Талалаївського районного суду для прийняття рішення. Поліцейський з ювенальної превенції вже провів профілактичну роботу як з адміністрацією школи, де навчаються дівчата, так і з учнями. Крім цього, до закладу направлено подання щодо проведення подальших профілактичних заходів", - зазначили у пресслужбі поліції.

Начальник Талалаївського райвідділу поліції Андрій Водолазкін зустрівся з головою ГО "Талалаївська спілка учасників АТО". Після обговорення прикрої ситуації вони також запланували зустріч з педколективом та проведення додаткових класних годин для патріотичного виховання покоління, що підростає.

Самі ж дівчата записали відеозвернення-вибачення, де перепрошують за те, що вчинили.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • всезнайко
    всезнайко

    дури малолітні на передову відправити голодним до сексу солдатам

    30 вересня 2020, 18:11
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися