«Волинь» не забила жодного гола, але зіграла у результативну нічию з «Нивою»
Україна

«Волинь» не забила жодного гола, але зіграла у результативну нічию з «Нивою»

1 жовтня 2020, 21:29
0
0
Сподобалось?
0

Луцька «Волинь» повернулася у гру після коронавірусного спалаху у клубі. Лучани провели відкладений домашній матч третього туру проти тернопільської «Ниви». Лучани виставили більш-менш бойовий склад, але під час вимушеної паузи наставнику лучан Василю Сачку поки що так і не вдалося зліпити в єдине ціле колектив цілком непоганих виконавців.

«Волинь» – «Нива» Т. – 2:2

Голи: 1:0 – Хохлов (9 – автогол), 2:0 – Дворовенко (13 – автогол), 2:1 – Кисленко (72), 2:2 – Кисленко (78).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 6. Войтіховський, 4. Болденков (45. Сасовський, 55), 93. Цюпа, 8. Чачуа, 16. Рябов, 14. Кизилатеш (10. Оринчак, 58), 7. Протасов, 98. Ляшенко (23. Богомаз, 84), 77. Сікорський (17. Кобзар, 79).

«Нива»: 35. Єрмолов, 50. Дворовенко, 33. Демчук, 3. Хохлов (7. Волохатий, 46), 4. Ульянов (21. Вовченко, 46), 88. Проців, 15. Мороз – к, 99. Малащук, 43. Скакун (9. Кисленко, 46), 11. Гатала, 10. Різник.

Матч вийшов просто божевільним. «Волинь» дуже швидко повела у рахунку. Уже на 9-й хвилині після флангової подачі Чачуа м’яч у власні ворота зрізав оборонець тернополян Вадим Хохлов, який намагався завадити забити Войтіховському.  Ще через чотири хвилини гості подвоїли перевагу лучан. Цього разу автоголом «відзначився» Владислав Дворовенко.

У першому таймі «Нива» не змогла оговтатися від такого удару, але у другій половині гри уже зі стартових хвилин гості показали, що не збираються опускати руки. Тернополяни повернулися на поле ге очікуючи завершення перерви. Ще провели потрійну заміну, які змінили гру. Ключовим моментом став вихід на поле Сергія Кисленка. Уже у дебюті другого тайму йому завадив переправити м’яч у сітку воріт Владислава Леванідова капітан луцької команди Сергій Сімінін. Загалом другий тайм команди провели в обопільно гострих атаках, але Фортуна, після знущань у дебюті матчу, повернулася обличчям до тернополян. На 72-й хвилині Кисленко скористався помилкою Левандова (голкіпер випустив м’яч з рук) і скоротив розрив у рахунку до мінімуму. Ще через шість хвилин Кисленко оформив «дубль».

Заключний відрізок матчу був максимально валідольним, бо кожна з команд намагалася вирвати перемогу. У «Ниви» був ще один стовідсотковий момент, але Кисленко не влучив у ворота з кількох метрів. У «Волині» героєм матчу міг стати Сімінін – після його пострілу м’яч на себе прийняла стійка.

Отож луцька команда пішла з поля не забивши жодного гола, а гості самі створили собі проблеми і самі ж їх вирішили. До речі, це вже четверта нічия «Ниви» у чотирьох матчах чемпіонату.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися