На Херсонщині жінка втопила важко хворого сина
Україна

На Херсонщині жінка втопила важко хворого сина

5 жовтня 2020, 13:42
0
0
Сподобалось?
0

Тіло 4-річного хлопчика знайшли у воді біля берега Північно-Кримського каналу в Херсонській області. За попередньою версію, злочин скоїла  матір через важку хворобу дитини.

Про це повідомили у ГУНП в Херсонській області.

Про трагедію стало відомо від батька загиблої дитини. Він розповів, що мешкає у селі Каланчак окремо від колишньої дружини, але щодня бачив її з сином у дворі. Коли два дні поспіль він не міг застати їх вдома і на телефонні дзвінки жінка не відповідала, чоловік звернувся до поліцію.

Правоохоронці знайшли жінку у господарському приміщенні. Вона була у вкрай пригніченому стані. Дитини ніде не було. Зі слів жінки, її син від народження страждав на важку недугу і нещодавно його стан погіршився. Зневірившись у його одужанні, вона разом з дитиною сіла в рейсовий автобус і поїхала до Скадовського району.

Там вони вийшли на зупинці неподалік від Північно-Кримського каналу. Жінка розповіла, що хотіла покінчити життя самогубством і нібито разом з сином стрибнула у воду. Проте хлопчик втопився, а жінка змогла вибратися з каналу. Пізніше тіло дитини знайшли у воді біля берега.

Наразі у справі призначено низку експертиз, в тому числі і судово-психіатричну. Жінці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відкрите кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» Кримінального кодексу України. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися