На Донеччині копи вкрали гроші з картки померлого
Україна

На Донеччині копи вкрали гроші з картки померлого

7 жовтня 2020, 20:40
0
0
Сподобалось?
0

На Донеччині працівники ГУНП заволоділи банківською карткою померлого чоловіка та згодом скористалися нею. 

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Слідством встановлено, що у вересні 2019 року оперуповноважені відділу кримінальної поліції, перебуваючи на місці події, де було виявлено тіла померлого чоловіка, заволоділи його банківською карткою та сім-карткою з абонентським номером. В подальшому правоохоронці почали користуватися банківською картою померлого.

Крім цього, в січні 2020 року вказані оперуповноважені з метою підвищення показників у своєї роботи у місті Маріуполі безпідставно затримали приїжджого чоловіка. Та змусили затриманого зізнатися в тому, що він приїхав до міста начебто з метою збуту наркотичних засобів шляхом так званих «закладок». Створивши штучні докази вчинення злочину, оперуповноважені викликали слідчо-оперативну групу, яка затримала чоловіка.

В подальшому, правоохоронці висунули затриманому вимогу надати їм 200 000 гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності, а також звільнення з-під варти. Та шляхом обману одержали від дружини затриманого чоловіка близько 50 тисяч гривень, які вони розподілили між собою та використали на особисті потреби, зокрема, азартні ігри.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися