Українські школярі «підсіли» на ритуали із символом сатани
Україна

Українські школярі «підсіли» на ритуали із символом сатани

11 жовтня 2020, 17:58
0
0
Сподобалось?
0

У школах України через популярну серед підлітків соціальну мережу TikTok учні почали повторювати дивні ритyaли із використанням символу сaтaни. 

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуку отець Юстина Бойко.

Як повідомляється у дописі, отець почав отримувати від небайдужих батьків тривожні листи, де вони розповідають, що серед дітей у школах поширилася практика малювати на стіні пентограму у колі (п`ятикутну зірку у колі) і промовляти магічні формули із загадуванням бажання. 

"Діти як діти – трактують це як гру, а тому при цьому загадують бажання, щоби контрольної не було або щоби уроків не було і т.д. Але, такого роду практики не належать до жартів, оскільки потойбічний світ не є нам далекий. Існування зла, уособленням якого є диявол не є міфом, але реальністю", – пише отець.

Також зазначив, що популяризація такої практики поширюється через популярну серед молоді соціальну мережу TikTok, при чому як у сільських, так і міських школах.

"Всі посміялися. Звичайно, у це ніхто не вірить. Намалювали просто коло і зірку, але все одно як проконтролювати дитину", – сказала вона.

Є і такі учні, які намалювали із TikTokу зірку, людину посередині і по боках свічки, мовляв, нібито як оберіг, щоб не померти.

Отець Юстин закликає батьків проговорити з дітьми про такого роду "розваги" і застерегти їх від подібної практики.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися