Турбує біль у суглбах та спині? Діагноз «артрит», «остеоартроз»?  Травми у минулому?
Україна

Турбує біль у суглбах та спині? Діагноз «артрит», «остеоартроз»? Травми у минулому?

12 жовтня 2020, 15:46
0
0
Сподобалось?
0

Ураження суглобів і хрящів є головною проблемою в житті людей старшого віку. Серед великого числа захворювань опорно-рухового апарату займає провідне місце таке захворювання, як остеоартроз.

Остеоартроз – це хронічне прогресуюче захворювання суглобів, при якому відбувається руйнування суглобного хряща. Дана патологія найчастіше відзначається в літньому віці, особливо у жінок в період менопаузи, при надмірній вазі, після травм в минулому, при значних фізичних навантаженнях на опорно-руховий апарат.

Чому це відбувається? З віком знижується здатність організму виробляти природні речовини – глюкозамін і хондроїтин. Вони є головними компонентами синовіальної рідини, яка дозволяє суглобу легко і безболісно рухатися. Хондроїтин сульфат усуває дефіцит внутрішньосуглобової змазки, зменшує запалення, набряклість, больові симптоми і прискорює відновлення хряща, тим самим, покращуючи рухливість суглоба.

Природна підтримка суглобів

АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ (містить натуральний порошок дрібного помелу акулячого хряща).

АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ надає комплексну імуностимулюючу, протизапальну, загальнозміцнюючу і хондропротекторну дію.

Підвищує опірність організму до хронічних захворювань, простудних і вірусних інфекцій.

АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ рекомендований для профілактики і в комплексному лікуванні артриту, артрозу і остеохондрозу, для прискорення відновлення кісткової тканини при переломах.

Його дія спрямована на збереження і формування хрящової і кісткової тканини, усунення дефіциту внутрішньосуглобової змазки, зменшення запалення і набряку, зниження больових симптомів і швидке прискорення відновлення хряща.

Форма випуску: 50, 100 капсул.

Запитуйте в аптеках або за тел.: (044) 592-15-29, (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні – ПП «Хелсівей», м. Київ, тел.: (044) 592-15-29  www.healthyway.com.ua

Протокол випробувань НАМН України ДУ «Інститут громадського здоров’я ім.О.М.Марзєєва» № 8/2405 від 16.07.2018 р. Дієтична добавка.. Перед застосуванням ознайомитися з інструкцією і проконсультуватися з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися