У Києві спецназ із пострілами затримав двох бандитів з Грузії
Україна

У Києві спецназ із пострілами затримав двох бандитів з Грузії

13 жовтня 2020, 20:10
0
0
Сподобалось?
0

У вівторок увечері, 13 жовтня, в Києві на Майдані Незалежності оперативники Києва спільно із бійцями "КОРДу" затримали групу розбійників. Також в центрі міста були чутні постріли.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"Зловмисники підшуковували жертв біля обмінників. Після валютної операції вони нападали на потерпілих і відбирали гроші. Під час затримання зловмисники намагалися втекти, протаранили чотири транспортні засоби та неодноразово створювали аварійну ситуацію. У результаті бійці "КОРДу" застосували табельну вогнепальну зброю. Внаслідок пострілів ніхто не постраждав, зловмисників затримали", - йдеться в повідомленні. 

Як уточнив у Фейсбуку журналіст Юрія Бутусова, поліція Києва і "Корд" взяли на гарячому двох бандитів з Грузії, які кілька годин тому скоїли збройне пограбування одного з підприємців. Затримані - Піпія Ромео, 1975 року народження, і Данелія Гіа Анзоровіч, 1976 року народження.

Піпія і Данелія вже не раз чинили розбій в Україні, але кожен раз відпускалися судами під підписку про невиїзд і здійснювали нові злочини.

На місці працює слідчо-оперативна група. Встановлюється причетність іноземців до аналогічних злочинів на території України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися