Два українських підприємства постачатимуть продукцію в Росію
Україна

Два українських підприємства постачатимуть продукцію в Росію

14 жовтня 2020, 16:35
0
0
Сподобалось?
0

Президент Росії Володимир Путін погодився зняти санкції з двох українських підприємств. 

Санкції знімуть із Барського машинобудівного заводу і Рубіжанського картонного комбінату, пише "OBOZREVATEL"

Таким чином, компаніям дозволять постачати продукцію у Росію. Відповідне рішення Путін підтримав на нараді з членами російського уряду в середу, 14 жовтня.

З пропозицією зняти санкції з українських підприємств виступив голова уряду Російської Федерації Михайло Мішустін.

"Йдеться про ті виробництва, які були орієнтовані на експорт товарів у Росію. Ми вважаємо за можливе дозволити поставки компаніям Барського машинобудівного заводу і Рубіжанського картонного комбінату", – заявив Мішустін.

"Володимир Володимирович, якщо ви підтримаєте повернення в нашу країну продукції таких підприємств, уряд підготує необхідні для цього документи. При цьому, звичайно, будуть в повній мірі дотримані інтереси наших виробників", – додав він.

"Ми завжди готові до відновлення повноформатної взаємодії з Україною. Давайте будемо вважати, що це перший крок і жест доброї волі з нашого боку. Добре, будь ласка, давайте, я згоден", – відповів на це Путін.

Рубіжанський картонно-тарний комбінат розташований у Луганській області України. Він є одним з найбільших у країні виробників картону та тари.

Барський машинобудівний завод розташований у Вінницькій області. Він виготовляє опалювальні котли, деталі до обладнання харчової промисловості, лінії по розливу вино-горілчаних і безалкогольних напоїв.

Компанія "Брацлав" розташована у Вінницькій області. Вона займається випуском та монтажем обладнання для виробництва молока.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися