Втратила онука: жінка вишиває ікони на продаж, аби врятувати чиюсь дитину
Україна

Втратила онука: жінка вишиває ікони на продаж, аби врятувати чиюсь дитину

18 жовтня 2020, 11:50
0
0
Сподобалось?
0

Жінка вишила й освятила дві ікони, щоб врятувати дитяче життя.

Жителька Київщини Лідія Домбровська втратила внука, а тепер хоче допомогти іншій дитині і задля цього вишиває ікони бісером. Вона хоче їх продати, щоб віддати гроші на лікування чиєїсь хворої малечі, повідомляє ТСН.

Майстриня живе у селі Вільне, її роботи чиновники возять на виставки, внуки носять на свята до школи. Вона ж ікони вишиває та дарує. «Усі ікони у мене розподілені внукам, уже одна внучка пішла заміж, тепер друга буде», – розповідає жінка.

Рукодільний комплект понесуть під вінець не всі її онуки. Історію її втрати розказали в усіх новинах. Сусід із війни приніс вибухівку, хлопці зібралися гуртом, стали її розглядати і підірвалися. Від травм онук Домбровської Влад за добу помер у лікарні.

Тепер пані Ліда хоче допомогти врятувати іншу дитину. Яку саме ще не знає, але вже вишила задля цього дві ікони - Миколи Чудотворця і Божої матері. «Я хочу, щоб ці ікони продали і допомогли дитині якісь. Оце так мені прийшло, бо дивлюся такі передачі і плачу», - каже жінка.

Вона втратила онука, а тепер хоче допомогти іншій дитині. І задля цього вишиває. Жителька Київської області Лідія Домбровська просто на дорозі підійшла до знімальної групи і розповіла про свою мрію. Вона вишила ікони бісером і хоче їх продати, щоби віддати гроші на лікування чиєїсь хворої малечі.

Над цими роботами трудилася кілька місяців. Вони вже в рамках й освячені в церкві. Ікони принесуть щастя тому, хто купить, і здоров’я тому, кому віддадуть гроші, переконана Лідія Домбровська, бо певна – дива трапляються. Одне з них – що просто на дорозі в рідному селі вона зустріла знімальну групу, яка погодились допомогти.

Історія має продовження.

«Ця історія багатьох не залишила байдужим. Ми отримали десятки листів із бажанням придбати образи – і з України, і з-за кордону. Сьогодні ми вам покажемо, чим же закінчилася ця дивовижна історія», – ідеться в наступному сюжеті ТСН.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися