На Сумщині нацгвардієць вбив чоловіка і закопав у лісі
Україна

На Сумщині нацгвардієць вбив чоловіка і закопав у лісі

20 жовтня 2020, 11:16
0
0
Сподобалось?
0

В Полтаві затримали за вбивство військовослужбовця однієї з частин Національної гвардії України, яка дислокується в Сумській області.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За попередньою інформацією, 15 жовтня в м. Охтирка на Сумщині пропав безвісти 31-річний місцевий житель. У будинку, де жив зниклий чоловік, правоохоронці виявили сліди бурого кольору, схожі на кров, та інші сліди злочину, а також відсутність його автомобіля.

Правоохоронці встановили, що до зникнення чоловіка причетний військовослужбовець. 16 жовтня він був затриманий на викраденому автомобілі.

Мотивом злочину могли стати корисливі наміри, оскільки нацгвардієць знав, що чоловік нещодавно продав автомобіль, а вдома зберігав готівку.

Тіло зниклого знайшли в лісосмузі на глибині приблизно 1 метр. Смерть настала від численних тілесних ушкоджень в область голови, шиї та спини.

Під час обшуку за місцем проживання затриманого знайшли 2 100 доларів США, які належали убитому.

18 жовтня військовослужбовцю повідомили про підозру в умисному вбивстві, скоєному з корисливих спонукань, і незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому з проникненням у приміщення.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна у випадку.

Увага! Фото 18+


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися